Kommunikation med förarna genom Garmin

Kommunikation med förarna genom Garmin

iTracks spårningsenheter kan anslutas till navigationsutrustning från Garmin och på detta sätt låta dig kommunicera med dina förare helt gratis och därmed spara på roamingsamtal. Du kan också helt gratis skicka destinationer till dina förare genom att antingen peka på kartan eller ange en exakt adress. iTracks integrering med Garmin förbättrar logistikens effektivitet och eliminerar risken för fel i kommunikationen mellan dig och dina förare.

Alla skickade och mottagna meddelanden och destinationer sparas och är alltid tillgängliga i vårt webbaserade system, till skillnad från vad som sägs på telefon. Du kan se precis var dina förare var när de skickade varje meddelande, samt om de har läst dina meddelanden.

Nyckelfördelar med Garmin integrationen

  • Inga fler roamingsamtal
  • Du behöver inte diktera adresser till förarna på telefon. Du kan helt enkelt skicka dem med iTrack
  • Kolla historiken över alla meddelanden och destinationer från och till förarna
  • Snabbt och enkelt skicka förarna till en adress
  • Slösa ingen tid på att söka efter adresser
  • Det behövs inte att manuellt skriva in adresserna i Garmin, vilket innebär mer säkerhet för förarna

Modeller av Garmin enheter som är kompatibla med iTrack

Vi arbetar med följande modeller och serier av Garmin navigationsenheter: Nuvi 12xx, Nuvi 13xx, Nuvi 14xx, Nuvi 2xx5, Nuvi 22xx, Nuvi 23xx, Nuvi 24×0, Dezl 760LMT, Dezl 560 /x kan ersättas med vilken bokstav eller siffra som helst/

iTrack arbetar med den officiella importören för Garmin i Sverige och erbjuder sina kunder attraktiva priser vid inköp av Garmin enheter.