Är det möjligt att återvinna min ursprungliga investering i GPS-enheter inom sex veckor efter att enheterna blev installerade?

Absolut. Din investering kommer att löna sig efter fyra till åtta veckor, beroende på vilken typ av fordon var GPS-enheten installerad i. Även om du drabbas inte av överträdelser från dina förare kommer du att återvinna det investerade beloppet tack vare det intelligenta systemet EcoDive.

Kan jag spåra mina fordon var som helst?

Ja. Du kan spåra fordonen överallt där det finns GPRS och GPS-täckning, och praktiskt taget är GPS tillgänglig från varje öppen plats på jorden.

Behöver jag installera något program på datorn som jag använder att spåra mina fordon?

Nej, du behöver inte installera något program eller ha med dig vilka som helst lagringsenhet. Det räcker att datorn från vilken du vill spåra dina fordon är ansluten till Internet och har en webbläsare, så att du kan logga in på http://itrack.bg med dina användarnamn och lösenord.

Vilka kartor använder iTracks system?

iTrack stöder alla kartor som du någonsin kommer att behöva: Google Maps (vägkarta, satellit och terräng), Mapbox (vägkarta, satellit och terräng) och Open Street Maps (vägkarta). Du kan lätt växla mellan de olika kartorna genom att klicka på knappen det övre högra hörnet på kartan.

Är data från mina fordon skyddade?

Ja! Dina data lagras i krypterad form på så kallade ”molnservrar” med hög säkerhetsnivå. Servrarna befinner sig i specialiserade samlokaliseringscentrar med konstant videoövervakning. En säkerhetskopia av alla dina data sparas varje dag på en fjärrserver, vilket garanterar att inga data kan förloras till följd av olyckor. Det är tillräckligt att du inte ger någon ditt lösenord och dina data ska vara skyddade. Dessutom garanterar SSL-anslutningen med klientsidan att kommunikationen mellan din dator och våra servrar inte kan avlyssnas eller manipuleras.

Kan fordonen spåras från en netbook, en surfplatta eller en smartmobil?

Ja, naturligtvis. Du kan ladda ner iTracks applikation för iOS mobiler och surfplattor från AppStore och versionen för de många Android modellerna.

Kommer enheten att vara synlig efter installationen och kräver den något underhåll?

Det behövs inte att enheten monteras på ett synligt ställe. Vår servicepersonal kan välja ett sådant ställe att den förblir dold. Dessutom kräver enheten ingen uppmärksamhet eller underhåll från dina anställda.

Kan någon manipulera data från enheterna?

Nej, datan som våra enheter skickar kan inte manipuleras med syfte att förändra positionen, mängden förbrukat bränsle, varvtalet, rutten eller hastigeten av fordonet.

DU HAR ANDRA FRÅGOR?